Ai fost calauzit(a) sa ajungi aici! Nimic nu este intamplator!

Am descoperit dupa un sir serios de experiente, ca daca te cunosti foarte bine pe tine si inveti sa si folosesti ceea ce cunosti, viata ti se imbunatateste simtitor.

 Dragostea pe care o port vietii, si implicit oamenilor, ma determina ca in fiecare zi sa fac ceva pentru semeni, doar astfel putand sa ofer ceva ce deja a fost trait, experimentat, studiat, evaluat.

Investeste in cunoasterea ta, fie ea spirituala, profesionala, educationala!

Vreau sa te ajut sa scapi de toate necazurile din viata ta, de blesteme, de farmece, vreau sa iti spun cum o sa fie viitorul tau. Impreuna putem sa dam un curs fericit destinului tau, toate acestea prin ritualuri, descantece si purificari.

In dealungul lucrarilor ce le-am avut am intalnit foarte multe suflete care erau dominate de aceste puteri necurate. Ma bucur nespus de mult cand intalnesc fosti pacienti si le vad aura luminoasa, purificata si eliberata de fortele negative.

Daca pe parcursul vietii tale ai simtit anumite lucruri sau fapte care sa ti se intample inexplicabil, ai avut stari depresive, te-ai inchis in tine, daca nu te poti bucura de lucrurile simple, accepta si lumineaza-te prin darul pe care ti l-a adus Dumnezeu in cale, de a ma intalni pe mine sau un alt suflet cu har divin care tu simti ca te poate ajuta.

Trebuie sa fii puternic, trebuie sa vrei sa iti doresti sa iti ajuti semenii, trebuie sa ramai intr-o permanenta conectare cu lumea divina, trebuie sa ramai pozitiv in orice clipa a vietii, trebuie sa dezvolti harul pe care il ai, sunt comori spirituale inimaginabile in aceasta taina a magiei albe, trebuie sa faci schimb de experienta cu ghizi spirituali din mai multe colturi ale lumii, trebuie sa descoperi noi si noi plante, noi si noi uleiuri biblice tamaduitoare pentru a purifica aura si a elibera sufletele din intuneric.

Pe parcursul activitatii, in multe dintre lucrarile mele am eliberat suflete bantuite de vraji, blesteme, argintul viu, prinsi in lumea intunecata, divorturi inexplicabile ce le zdruncinau viata, emotiile si sentimentele, intrebari fara raspunsuri din viata lor, blesteme din a 7-a generatie, oameni cu depresii avansate etc.

 Cu atata rapiditate si usurinta am eliberat aceste suflete din intuneric, am dezlegat vrajile si blestemele, am scos argintul viu din trupurile lor, le-am eliberat din centrele energetice ce le cuprindeau aura si le faceau imposibil conexiunea cu divinitatea.

Noile mele ritualuri pe care le-am preluat cu drag si intelepciune imi dau posibilitatea sa purific sufletele mult mai usor decat in perioada precedenta.

1 Intrebarea 1
2 Intrebarea 2
3 Intrebarea 3
4 Intrebarea 4
5 Intrebarea 5
6 
    Îţi doreşti de multă vreme un copil, doctorii spun că din punct de vedere fizic nici tu, nici partenerul nu aveţi probleme şi totuşi, nu reuşeşti să faci acest lucru. Încercaţi diferite tratamente, dar nimic nu merge.

Afla ce te asteapta in vise.Ana si Banana Refuză

Close