Pensiunea turistica Feteasca Neagra ofera un popas placut pentru toti cei ce trec din Ardeal spre Moldova sau spre litoralul romanesc, avand posibilitatea de a admira dealurile acoperite cu vita de vie din Valea Calugareasca. Popas aflat pe Drumul Vinului, in localitatea Valea Calugareasca, localul Feteasca Neagra pune la dispozitie clientilor sai locuri de cazare, mese traditionale romanesti si degustari de vinuri autohtone intr-o ambianta de neuitat.

Vizualizeaza Pensiunea Feteasca Neagra in tur virtual 360

NOU!

Pensiunea Feteasca Neagra livreaza mancarea direct la tine la birou!

Alege unul din meniul de catering, inainte de ora 12, si noi ti-l livram in X minute!

« OFERTA REVELION 2017 »

vezi oferta si rezerva locul

Crama Feteasca Neagra

Crama Pensiunii Feteasca Neagra este recunoscuta pentru sortimentele de vin de vita nobila pe care le adaposteste, vinuri ce fac valva la fiecare degustare organizata. Are o capacitate de 60 de locuri si este locul ideal daca esti in cautare de traditie, liniste, un vin bun si o muzica in surdina.

Coboara in crama »
crama-rfn
pensiune-rfn
Pensiunea Feteasca Neagra

Cele 6 camere, amplasate deasupra Pensiunii, sunt realizate la standarde moderne, aranjamentul, decoratiunile precum si facilitatile de care acestea dispun fiind mai mult decat o carte de vizita pentru oricine poposeste aici. Camerele sunt dotate cu televizor, telefon, debara, baile sunt impecabile, iar pentru cei ce vor sa admire o priveliste minunata, nu trebuie decat sa paseasca pe balcon.

Restaurant Feteasca Neagra

Restaurantul Pensiunii Feteasca Neagra are o capacitate de 200 de locuri, putand fi locul ideal pentru evenimentul mult dorit: nunta, botez, Revelion, aniversare, onomastica sau petreceri de companie.

Vezi meniul nostru »Citeste mai departe »
restaurant-rfn